Hva skjer

Ja, hva skjer nå?

Joda, vi har nettopp sendt inn registreringen på Erotismen som en forening i Norge. Vi er i ferd med å etablere vår nettside, og vi har registrert opp domener og Erotismens navn ute i verden. Vi tenker globalt og Erotismen skal ut i verden! Vi har startet foreberedelsene på vår kontakt med media og snart kommer det intervju og repotasjer. Vi har satt som målsetting at vi skal etablere et livssenter i Trondheim i løpet av 2 år. Vi søker i dag etter støtte blant Norges befolkning slik at Erotismen kan vokse i omfang og at vi kan sette vårt budskap, våre visjoner, ut i livet. Jeg er godt forberedt på at det vil bli et visst media trykk og ikke minst reaksjon fra andre livssyn og trosretninger, som ikke har vårt fokus på frisinnethet og fordomsfrihet til andre mennesker. Det kommer til å bli en spennende sommer og høst. Håper vi ses og snakkes!

4 Juli 2019

Da har vi fått registrert foreningen i både Engehstregisteret og  i Frivillighetstregisteret . Organisasjonsnummeret er : 923020292 . Vi er blitt  registrert inn i grasrotandelen og ber spillere over det ganske land om å støtte oss !  Da er vi straks klare for å åpne våre sosiale medier og begynne å spre vårt budskap om vårt  livsbejaende Livsyn Erotismen !

7 juli 2019

Da jobber vi med en enkel brosjyre om Erotismen  og enkle visittkort som skal gjøre  mange mennesker nysgjerrige på hva dette er ?  Vi ber alle som er interesert i å være med å spre vårt positive budskap for en bedre verden for alle !  Erotsmen – et livsbejaende livssyn for deg !

9 . juli 2019

Da har vi fått registrert Erotismen med kundeforhold hos DNB . Kontonummeret er på plass og kan nå brukes Kontonummeret er : 1506 26 71030

10.juli 2019

Da venter vi bare på vårt Vipps nummer hos DNB  …regner med at det er på plass i morgen .

26 juli

Da har det skjedd  mye med både nettsiden og med  sosiale medier . Vi har fått på plass Vipps nummer 570850  og  vi har nå fått både  facebook , twitter, snapchat og instagram kontoer. Da er vi klare for å formidle vårt budskap.