Donasjoner og støtte

Vi vil skape positive møteplasser. I Erotismen kaller vi det “Livssenter”!

Erotismen er en forening som er laget for å skape et samfunn med større og bedre fokus på Jeget. På den positive energien som skapes når man tenker og gjør de rette tingene for seg selv. Alle mennesker er skapt fri og KAN ta sine egne valg ut fra den positive energi som våre 6 elementer skaper hos alle som deler vårt livsbejaende livssyn!

Vi er i en startfase og trenger all den hjelp vi kan få for å skape noe bra for alle mennesker. Vær med og støtt oss! Har du noe du kan bidra med setter vi utrolig pris på det. Dette er utelukkende til fellesskapets gode, og skal kun brukes til formål som alle kan nyte godt av i det positive felleskapet som Erotismen er!

Har du noe å bidra med kan du ta kontakt på post@erotismen.no

Donasjoner kan gjøres anonymt og diskré til vår konto i DNB – 1506 26 71030.

Du kan også støtte Erotismen ved å benytte Vipps og sende ditt bidrag til VIPPS nr 570850.

Private gaver og donasjoner kan også gjøres på vår adresse Dronningens gate 40 fra 1000 – 2000 på hverdager og 1000 – 1800 på lørdager. Kontaktperson er Tom Ketil Krogstad.

Tips oss gjerne om stiftelser og legater som støtter foreninger som er laget for å legge til rette for andre menneskers ve og vel. Tips kan sendes til post@erotismen.no